de setembre 24, 2018        Inici de sessió      

En el foc de l'Aliança,

coroneu-vos

 Aniversario   
es-ESca-ES
 
EN QUÈ CONSISTEIX LA CELEBRACIÓ

EN QUÈ CONSISTEIX LA CELEBRACIÓ

La celebració commemora l'aniversari de la consagració del santuari Nova Pentecosta de Schoenstatt a Valldoreix el 18 d'octubre de 1997. A més, com a desig de tota la família catalana de Schoenstatt, coronarem a la Mare de Deu (la Mater com li diem carinyosament) amb el títol de Regna de la joventut. Us convidem a tots els que volgueu participar tant presencialment com amb el vostre carinyo i pregària.

Hem preparat per l'ocasió una pregària amb la que, sota la protecció de Maria, ens apropem al dia de la celebració pregant cada dia:

PREGÀRIA

 
HORARI
Divendres 13 d'octubre:
de 20:30 a 21:30 h, vigília d'agraïment per la nostra història tan beneïda i per a preparar el nostre cor per la celebració de l'endemà.

Dissabte 14 d'octubre:
- 10:30 h adoració al Santíssim
- 12:30 h Sta. Missa, presidida pel Bisbe auxiliar de Terrassa Mons. Salvador Cristau, amb la coronació de la Mare Tres Vegades Admirable de Schoenstatt com a Regna de la Joventut.

Admirable de Schoenstatt com a Regna de la Juventut.

- Dinar i a continuació festa pels assistents a l'exterior del Santuari.

 
INSCRIPCIÓ
Per inscriure's cal omplir la fitxa d'inscripció que trobem al següent enllaç: https://goo.gl/forms/OzHmlNdblc3zuGHX2

a la inscripció cal modificar que sols és pels que es queden a dinar i que han de fer l'ingrés.

És important poder tenir les inscripcions el més abans possible per poder saber el nombre de persones que es quedaran a dinar al Santuari. La inscripció consta de 2 parts, una que hauria d'omplir tothom que vulgui quedar-se a dinar i una altra que va dirigida a les persones que venen de fora de Catalunya i els interessaria que mirem si és possible que alguna família de Barcelona els aculli (subjecte a  disponibilitat, lògicament). És molt important que tothom ompli i envïi la inscripció independentment de l'allotjament, per tal de garantir que tot vagi com està previst. La data límit d'inscripció és el 6 d'octubre.  Ja s'explica a la fitxa que, un cop feta la inscripció, pels que es vulguin quedar a dinar, cal fer l'ingrés total del preu (número de compte: ES91 2100 2776 3601 0020 3032 indicant en el concepte 20anys i el nom) i enviar el comprovant de la transferència al mail: 20anyssantuarivalldoreix@gmail.com per rebre els tickets del dinar. Els tickets s'hauran de portar impressos el dia de l'aniversari.

El preu del dinar és:

Adults: 10€
Joves (14 a 18 anys): 7€
Nens (3 a 13 anys): 5€

 
ACOLLIDA
També hi ha un formulari per tal que les famílies amb disponibilitat per acollir altres famílies de fora de Catalunya puguin indicar-ho: 

La fitxa d'acollida la podeu trobar a: https://goo.gl/forms/hK1KwotxQfb32ZQ73


ALTRES ALLOTJAMENTS

A més de l'acollida s'ha previst:

Allotjament especial pels grups de joves a col·legis. Consulteu amb l'assessor o assessora del grup per a més detalls del mateix i del plan específic pel grup.

Per les famílies es proposa com a allotjament (tot i que qualsevol altra que pogueu trobar a hotels o cases de la vostra elecció s'adequarà més a les vostres necessitats específiques):

Temple del Tibidabo
Ubicat en un lloc privilegiat a la muntanya de Collserola, amb vistes panoràmiques a tota la ciutat de Barcelona i al mar. Està a mig camí entre Barcelona i el santuari i és un lloc on poder estar tranquil i recollit, si es desitja, donat que té adoració perpètua, tot i que també és perfectament adequat per a les famílies.

Els preus depenen del tipus d'habitació i del règim de menjars escollit però són al voltant dels 20€/persona per allotjament i esmorzar. El millor és fer una sol·licitud directament i contesten de seguida amb el preu exacte. Per a més informació es pot visitar la web: http://templotibidabo.es/hospederia/

L'accés recomanat en aquest cas és en cotxe, encara que hi ha altres opcions.

Altres webs com booking.com, trivago, etc. informen de disponibilitat d'allotjament a hotels propers en aquestes dates.

 
COM ARIBAR AL SANTUARI
COM ARRIBAR AL SANTUARI

Al santuari es pot arribar de diverses formes, essent les principals les següents:

Cotxe: 
Si es vol arribar al santuari en cotxe, hi ha moltes opcions per fer-ho. Recomanem que els que no conneixeu la zona us ajudeu d'algun dispositiu amb mapes 

GPS per arribar més fàcilment. Les principals opcions són: conduir per la B-30 fins a Rubí, o bé anar per la carretera de Vallvidrera, o pels túnels de 

Vallvidrera. L'adreça del santuari és: Passeig Prat, 10, Valldoreix, Sant Cugat del Vallès

Transport públic:
En aquest cas, la millor opció des de Barcelona són els Ferrocarrils de la Generalitat i baixar a l'estació de Valldoreix. cal adquirir un bitllet de dues zones. Si el viatge es fa en grup, podeu mirar si una tarjeta T-10 us surt més a compte. Un cop a l'estació de Valldoreix ens podem apropar caminant (hi ha una estona de camí) o bé agafar un bus urbà.ON APARCAR EL COTXE

Per deixar el cotxe recomanem fer servir l'aparcament del poliesportiu que es troba relativament a prop del santuari. Tot i que als carrers dels voltants del mateix és possible l'aparcament, demanem no fer-ho excepte els cotxes previstos per l'organització per tal de no col·lapsar ni molestar els veïns. 

Ubicació del poliesportiu: https://goo.gl/maps/gkTrkR6Jzk32

Una altra opció és el parking de l'Ajuntament (EMD Valldoreix): https://goo.gl/maps/xPHidFAFZ3B2

 
ALTRES QÜESTIONS PRÀCTIQUES
ALTRES QÜESTIONS PRÀCTIQUES

¿És necessari adquirir ticket si només es participa pel matí o per la tarda a la jornada?
Si només es participa pel matí o per la tarda a la celebració, no cal adquirir ticket.
 
  Copyright (c) 2018 Schoenstatt Valldoreix   Condicions d'ús  Declaració de privadesa