de juny 30, 2022        Inici de sessió      
 JoventutJoventut FemeninaUniversitàries   
es-ESca-ES
 
SCHOENSTATT 2014 Minimitza
 

Aquest és un gran pas per al regal que li volem donar a la nostra Mare Tres Vegades Admirable en el centenari de l'Aliança d'Amor:

LA UNIÓ DE TOTA LA SEVA JOVENTUT FEMENINA.

En aquesta web volem plasmar la nostra originalitat i reconèixer que totes tenim un mateix ideal: ser una petita Maria, reflex de la Immaculada.
 
Aquest lloc és una resposta a les necessitats del nostre temps. A Madrid, el 2011, un grup de representants de la nostra joventut femenina de diferents països va veure que en aquest temps cal posar Déu al centre i combatre contra la cultura de la morta.
 
És per això que com a joves schoenstattianas volem ressaltar el valor de la Dona, una dona que dóna vida, sosté la vida i educa la vida. Una dona que és valuosa, que porta una corona. Una dona que és filla del Pare, del Rei, i de la Reina.
 
Per mitjà de l'Aliança d'Amor, a través de l'intercanvi de cors amb la Mare de Déu, ens unim en un sol cor. És per això que volem viure cada vegada més unides aquest camí de peregrinació cap al 2014 i travessar juntes les portes del Santuari Original i ser així garantia de la fecunditat del Moviment.

 
  Som la generació 2014, Corones Vives disposades a lliurar com els primers.
 
Aquesta és la nostra web, el nostre espai de trobada i d'intercanvi. Benvingudes!


http://www.rtageneration2014.org/


 

LES UNIVERSITÀRIES VOLEM

mitjançant reunions, trobades de caps de setmana, apostolats i experiències de tot tipus conquerir l'ideal de ser una dona nova, a imatge de Maria, portadora d'una missió irrenunciable: portar a Crist al món, als nostres ambients, com a resposta per l'Església i la societat actual.

  Vivim temps de decisions, definició de la pròpia vocació, de recerca de camins concrets per contribuir i influir en la nostra societat. Amb Crist i Maria al centre volem conèixer a nosaltres mateixes, formar i conquerir grans ideals, perquè anhelem donar la vida a les petites coses, i lluitar per assolir la santedat de la vida diària. Aquesta santedat no és d'altars, sinó del dia a dia, de les petites decisions que van conformant la vida, i que van fent la diferència.

Volem aprendre a educar a nosaltres mateixes encarnant, cadascuna al seu estil la imatge de Maria, la dona revestida del Sol de Crist. Ho fem conreant una trobada quotidià amb el Déu de la vida que arriba fins nosaltres a través de l'oració, però també en els esdeveniments que ocorren en el món, l'Església i els ambients en què ens movem.


COR UNUM - JMJ - BRASIL 2013 Minimitza
Benvolgudes noies:

El proper any, al mes de juliol, ens reunirem novament com Joventut del Món entorn del Sant Pare Benet XVI

Aprofitant aquesta oportunitat-ja que és una possibilitat única que es realitzi la JMJ al con Sud - farem una trobada de JF com el que realitzem a Madrid l'any 2011. El nostre anhel és seguir preparant la CORONA VISCA PER L'ESGLÉSIA, que regalarem com JF al Sant Pare a Roma.

El viatge és molt car, però per això no podem deixar d'unir-nos, ni que sigui espiritualment amb aquest esdeveniment. Iran algunes representants d'Espanya i al costat d'elles ¡¡TOTES NOSALTRES!!

La trobada es realitzarà al costat del Santuari "Tabor de la Permanent Presència del Pare, Sant Pau, Brasil. Des del 18 al 21 de Juliol de 2012. Després el 22 de juliol es pelegrinés com Joventut fins al Santuari de la Mare de Déu Apareguda.

Després viatge a Rio de Janeiro per participar en la JMJ fins el 28 de juliol

Juntes ho vam fer, UNES PER ALTRES .. juntes ho seguim fent UNES PER ALTRES

Enllaços per visualitzar vídeos informatius:

Cor unum Español

COR UNUM ESPAÑOL III

 
  Copyright (c) 2022 Schoenstatt Valldoreix   Condicions d'ús  Declaració de privadesa