de maig 23, 2022        Inici de sessió      
 JoventutJoventut MasculinaCreuats   
es-ESca-ES
 

Creuats

Els grups de croats inclouen a nens entre 8 i 13 anys. Són Creuats de Maria perquè lliuren la seva vida diària a la verge i es posen sota la seva mà protectora. Com a símbol d'aquest lliurament al campament d'estiu reben el pañolín, el blasó, la creu i l'estrella a mesura que van creixent com creuats i com a persones.

Els croats realitzen moltes activitats al llarg de l'any, com excursions, convivències, catequesi, jornades esportives ... i en definitiva activitats que ajuden als nens a conrear valors com l'amistat, la companyonia i la generositat, així com a créixer en la seva vida espiritual i crear uns vincles cap a Déu juntament amb els seus companys de la seva edat.

Totes aquestes activitats estan dirigides per un grup de joves universitaris de Schoenstatt, que en el seu dia també van ser creuats de Maria i que avui dediquen generosament el seu temps a la branca de croats.

El programa de l'any tenen el seu punt central en el campament d'estiu que portem realitzant des de fa més de 15 anys, durant el mes de juliol.
  Copyright (c) 2022 Schoenstatt Valldoreix   Condicions d'ús  Declaració de privadesa