de maig 23, 2022        Inici de sessió      
 JoventutJoventut MasculinaPioners   
es-ESca-ES
 

Pioners

L'etapa dels pioners abasta en línies generals el període dels 13 a 17 anys. Aquesta etapa del desenvolupament juvenil, té una finalitat i direcció molt clara, la construcció de la personalitat de l'home adult. Els Pioners de Schoenstatt som joves amb un rostre propi, amb un esperit característic que ens anima. Aquells que anem a l'avançada i obrim camí a un món nou, La saba jove de la família de Schoenstatt.

El Pare Kentenich accentua en aquesta etapa 3 originalitats: l'idealisme juvenil que el porta a l'ànsia de l'ésser espiritualment lliure, el radicalisme i l'esperit comunitari. I proposa als joves el mètode i la forma d'aconseguir aquesta construcció. "Sota la protecció de Maria, volem aprendre a educar a nosaltres mateixos i fer-nos caràcters forts, lliures i apostòlics". Maria és la veritable Mare i Mestra de la vida espiritual que des del santuari educació dels cors juvenils.

Tota la nostra mística s'expressa i assegura en una simbologia pròpia. És així com tenim una bandera, un himne, una oració, un símbol, que és l'espasa, un crit de branca i cants propis. Aquesta mística la vivim en els grups de vida i en les activitats de tota la branca.

El lema de l'any és:

¡Units en la oració, generació missionera!

  Copyright (c) 2022 Schoenstatt Valldoreix   Condicions d'ús  Declaració de privadesa