de juny 30, 2022        Inici de sessió      
 JoventutJoventut MasculinaUniversitaris   
es-ESca-ES
 

Universitarios

D'aquesta manera el nostre estudi, les nostres formes de divertir-nos, les nostres relacions de parella, les nostres amistats, la nostra manera de viure a casa estan determinades pel nostre amor a Maria al Santuari.

Les nostres activitats parteixen fonamentalment de la vida dels grups. Són grups petits en què la confiança permet aprofundir amb més facilitat en la nostra experiència de fe. Sabem que en el món d'avui és molt difícil viure a Crist en solitari. Necessitem una comunitat que ens faci sentir església. La nostra comunitat de joves és aquest lloc on Crist s'encarna en les nostres vides. D'allí prenem forces per al nostre dia a dia.

Tenim una forta inquietud apostòlica. Una concreció d'aquest anhel que ens mou molt són les missions per Espanya. Hi portem a molts llocs nostra fe en Crist i en Maria. Durant el curs oferim catequesi a nens i ajudes als més necessitats. Estem oberts sempre a buscar on Déu vol que lliurem la nostra aportació.

El nostre centre és el Santuari, tant el de Pozuelo com el de Serrano. Allà la verge Maria ens transforma i ens envia a fer allò que Déu vol de nosaltres. És la nostra llar. Fins nostra Mare arribem amb tot el que tenim en el nostre cor.
  Copyright (c) 2022 Schoenstatt Valldoreix   Condicions d'ús  Declaració de privadesa