DONES PROFESSIONALS
17037
page-template-default,page,page-id-17037,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

DONES PROFESSIONALS

 

Som dones professionals que vivim la nostra fe inserides al món. Volem deixar-nos formar i educar per Maria, en Aliança amb ella, i així descobrir cada cop amb més profunditat la nostra missió pròpia a la que som cridades per col·laborar amb Crist al món d’avui.

 

Ens reunim normalment per grups d’edat en trobades de formació, d’intercanvi i de pregària per viure dia a dia al món amb consciència d’unitat i de penetració apostòlica a partir de la nostra identitat i aportació a la societat en què vivim.

 

En tant que el món laboral ens planteja avui molts desafiaments i des de l’espiritualitat de Schoenstatt volem com a dones professionals ajudar a gestar una cultura cristiana també a l’àmbit del treball.

 

Per aquesta raó a cada etapa de la nostra vida volem viure des de la nostra originalitat personal allò que el P. Kentenich va expressar en aquesta oració:

María, aseméjanos a Ti
Y enséñanos a caminar por la vida
Tal como Tú lo hiciste:
Fuerte y digna, sencilla y bondadosa, repartiendo amor paz y alegría.
En nosotras recorre nuestro tiempo preparándolo para Cristo Jesús.
Amén.

laf@schoenstatt.cat