MATINERS
17095
page-template-default,page,page-id-17095,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

MATINERS

Una invitació als homes que vulguin compartir una estona de pregària, un cop al mes i de matinada (de 7 a 8h) al Santuari. A continuació s’ofereix un esmorzar i un moment d’intercanvi amè.

El cor de la missió de l'Església és la pregària. Pregant canviem la realitat i canviem els cors. (…) Escoltem Jesús i responem.
Papa Francesc

Vaticà, 29 d’abril de 2020

Senyors Roberto Horat i Octavio Galarce Barrera,

Moltes gràcies pels vostres correus. M’alegra l’activitat que vostès m’expliquen que faran els matiners. Em deixa molt content la vostra permanència a la trobada i la pregària.

El proper 2 de maig m’uniré espiritualment a les comunitats de Matiners de Portugal, Espanya, Alemanya, Estats Units, Mèxic, Cuba, Costa Rica, Argentina, Puerto Rico, Bolívia, Perú, Colòmbia, Ecuador, Nicaragua, El Salvador, Xile, durant la celebració de la Santa Missa a Santa Marta, a les 7. Al costat de les vostres 300 comunitats demanaré al Senyor ens miri i ens beneeixi.

I, si us plau, segueixin endavant amb les 3 M: Missa – Taula – Món/Missió.

Prego per vosaltres, i si us plau no us oblideu de fer-ho per mi. Que Jesús els beneeixi i la Verge Santa els cuidi.

Fraternalment,

Francesc

madrugadores@schoenstatt.cat