Missions Familiars Schoenstatt 2024
17503
post-template-default,single,single-post,postid-17503,single-format-standard,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Missions Familiars Schoenstatt 2024

La Setmana Santa ha estat el temps en que les famílies de Schoenstatt Catalunya han pogut entregar un temps per a les Missions familiars, que no és una altra cosa que una meravellosa oportunitat de viure i fer viure a uns altres aquests dies de manera profunda. És una iniciativa vinculada a la Nova Evangelització, en la qual les famílies porten a la Verge Pelegrina a un  lloc determinat, treballant amb una parròquia i el seu rector, visitant cases o recorrent els carrers, convidant a les diferents activitats organitzades per a persones de totes les edats. Aquestes activitats es planifiquen i desenvolupen amb els membres actius de la parròquia d’acolliment, per la qual cosa es creen amb ells vincles profunds.

Aquest 2024 any diferents membres de la família de Schoenstatt, famílies i joves, van participar en les Missions de Moriles (Còrdova), Montornès del Vallès (Barcelona), Formentera (Balears) i La Seu d’Urgell (Lleida).

Moriles (Còrdova)

«Les missions familiars són l’oportunitat de viure la Setmana Santa de forma més plena. A això contribueix el posar-se al servei del rector al poble on les realitzem, per  ajudar a cobrir les necessitats que la parròquia i la seva comunitat precisen en aquesta setmana. A més, oferir aquest servei, vivint en comunitat durant una setmana amb famílies arribades des de diferents punts d’Espanya (Madrid, Barcelona…) amb la mateixa vocació. Enguany hem comptat fins i tot amb la presència de dues famílies que han vingut des d’Alemanya fins a Moriles. Aquesta experiència ens uneix generacionalment a adults, joves i nens, sentint-nos família i donant testimoniatge d’això en el servei a l’Església»
[Jose Pérez]

Formentera (Balears)

«Hi havia gent a la qual li resultava rar anar a Formentera a fer missió, però existeix un vincle previ: tenim un deute amb una illa que ens ha donat tant de gaudi i creiem que aquesta parròquia també es mereix tenir ajuda»
[Carlos Montero]

Montornès del Vallès (Barcelona)

«Per a mi les missions han estat una experiència molt xula per a estar amb amics, família, conviure… Aquestes missions per a mi han estat increïbles, una experiència que recomano a tothom»
[Jan *Adames]

La Seu d’Urgell (Lleida)

«Res com passar la Setmana Santa de Missions! Trobar-te amb Déu innombrables vegades i lliurar-te als altres en tot moment. Presenciar com Déu va transformant els nostres cors i ens va forjant com una gran família de joves missioners»
[Natalia *Rina]

Mira la nostra galeria