CERCLE D’ADORACIÓ
17100
page-template-default,page,page-id-17100,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

CERCLE D’ADORACIÓ

El cor de la missió de l'Església és la pregària. Pregant canviem la realitat i canviem els cors. (…) Escoltem Jesús i responem.

Papa Francesc

El Cercle d’Adoració de Schoenstatt va ser fundat el 1950 pel P. José Kentenich, fundador de l’Obra de Schoenstatt.

Els seus membres participen de la missió de pregària de les Gnes. de l’Adoració de Schoenstatt i en reben motivacions i inspiració per a viure amb Déu.          

 

La pregària ens fa forts

 

Amb Maria, volem posar Déu al centre de la nostra vida i units a Ell donar forma al nostre dia a dia.

“La meva relació amb Crist i la pregària em donen força i confiança en la meva vida diària. Aquesta unió amb Ell em fa més segura de mi mateixa i més autònoma, em fa forta. Buscar la trobada amb Déu en moments de recolliment i pau, em dóna suport i seguretat, em dóna una nova perspectiva i m’ajuda per exemple a superar les crisis.”

La pregària és la clau per dominar la vida.
P. Josep Kentenich

L’oració crea comunitat

 

Formen part del Cercle d’Adoració persones de les professions més diverses, formes de vida i de totes les edats.

“La pregària fa de nosaltres una comunitat. En e gran Cercle d’Adoració ens sabem sempre units els uns amb els altres i els uns pels altres. Aquest vincle que sorgeix per la pregària ens aixopluga i ens motiva. Un porta la càrrega de l’altre, en pregar units per les intencions de persones concretes, per les intencions de l’Església i les necessitats del món.”

La pregària no només ens posa en contacte amb el cel, sinó també amb les persones estimades i les preocupacions.

La pregària transforma el món

 

Per la nostra pregària regalem esperança i confiança a moltes persones.

“Creiem en el poder de la pregària i sabem que la pregària ens transforma i té una influència molt positiva a la nostra vida i al nostre entorn.”

La destinació de les persones no es canvia als centres de govern, sinó als llocs de pregària, per la transformació del propi cor.

Cercle d’Adoració de Schoenstatt

 

    • Vull assumir un compromís personal de pregària lliurement elegit.
    • Vincular-me espiritualment a les Gnes. de l’Adoració i als membres de la Comunitat d’Adoració de Schoenstatt a tot el món.
    • Amb la meva pregària dono suport a l’Església, al Sant Pare, al Moviment de Schoenstatt, a les persones que es confien a la nostra pregària i al món sencer, en les vostres necessitats.
    • Periòdicament rebré cartes amb impulsos per a la meva vida de pregària.
    • Tinc la possibilitat de participar en un recés espiritual anual juntament amb tots els membres de la Comunitat d’Adoració a Espanya.
La vida contemplativa, cor orant de l'Església, guardiana de la gratuïtat, riquesa de fecunditat apostòlica i una misteriosa i multiforme santedat.
Papa Francesc

circuloadoracion@schoenstatt.cat