El Santuari de Schonstatt a Catalunya va celebrar el passat 18 d’octubre els 25 anys de la seva benedicció
17197
post-template-default,single,single-post,postid-17197,single-format-gallery,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

El Santuari de Schonstatt a Catalunya va celebrar el passat 18 d’octubre els 25 anys de la seva benedicció

El Santuari de Schonstatt a Catalunya va celebrar el passat 18 d’octubre els 25 anys de la seva benedicció.

Les celebracions jubilars van començar el dissabte 15 d’octubre, amb una vigília d’adoració al Santíssim, que va estar acompanyat durant tota la nit. El diumenge 16 d’octubre el bisbe de Terrassa, Mn. Salvador Cristau, va
celebrar una missa d’acció de gràcies a les 12h i seguidament hi va haver un dinar on tots ens vam poder trobar i compartir per a celebrar. Vam acabar amb una tertúlia de vàries persones que van explicar l’experiència viscuda a les seves visites al Santuari.

Vam rebre el regal que ens fos concedida la Indulgència Plenària a tots aquells que visitéssim amb devoció el Santuari des del 16 al 18 d’octubre.

La celebració va ser molt beneïda, i vam viure l’experiència de sentir-nos família al voltant de la nostra Mare, que en tot moment es va preocupar de regalar-nos les gràcies de l’acolliment, la transformació i l’enviament.
La família de Schonstatt a Catalunya agraeix de tot cor l’establiment de la nostra estimada Mare al Santuari en aquests 25 anys i li ofereix la nostra fidelitat a l’Aliança d’Amor perquè ella segueixi estant amb nosaltres.